Meghan Markle & Harry: Στην τελευταία φωτό τους αποκάλυψαν το παρατσούκλι του Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle & Harry: Στην τελευταία φωτό τους αποκάλυψαν το παρατσούκλι του Archie

Και μάντεψε με τι έχει σχέση

Ο Archie Harrison γίνεται σε λίγες ημέρες 6 μηνών και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφος και χαριτωμένος γίνεται. Τελευταία φορά τον είδαμε πριν από περίπου έναν μήνα στο πρώτο του royal ταξίδι στην Αφρική μαζί με τους γονείς του, όταν και γνώρισε τον Αρχιεπίσκοπο. Ο γιος του Harry και της Meghan τρέλανε τις κάμερες και δεν υπήρχε μία φωτογραφία του που να μην είναι υπέροχος.

Εκεί λοιπόν μάλιστα μάθαμε και το παρατσούκλι του αφού η δούκισσα κάποια στιγμή, όταν τον σκούπισε στο πρόσωπο, τον αποκάλεσε pumba. Εν τέλει φαίνεται πως ο Archie Harrison έχει παραπάνω από ένα παρατσούκλια. Στην τελευταία ανάρτηση που έκαναν οι Sussexes μάλιστα στο Instagram, μας αποκάλυψαν ένα ακόμη χαϊδευτικό.

Την ημέρα του Halloween ο Harry και η Meghan δεν έκαναν κάποια έξοδο ντυμένοι με κάποια στολή, έστειλαν όμως το δικό τους μήνυμα μέσα από το Instagram account τους. Με μια φωτογραφία που είχαν βγάλει την περσινή μέρα στη Νέα Ζηλανδία, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ευχήθηκαν για το Halloween, κάνοντας μάλιστα αναφορά στον Archie με τον πιο γλυκό τρόπο.

Τι έγραφε όμως το caption της φωτογραφίας; «Η οικογένειά μας (και η μικρή μας κολοκύθα (aka pumpkin) εύχεται στη δική σας ένα χαρούμενο και ασφαλές Halloween». Και κάπως έτσι μαθαίνουμε πως ο Archie εκτός από pumba, έχει και το παρατσούκλι pumpkin.

Δες τη φωτό και το σχόλιο στη gallery που ακολουθεί.