Έχεις δει τον κούκλο σύντροφο της γλυκιάς Άννας Μαρίας από το GNTM (photos)

Έχεις δει τον κούκλο σύντροφο της  γλυκιάς Άννας Μαρίας από το GNTM (photos)

Και έχουν και πολλές κοινές φωτογραφίες

Η 18χρονη Άννα Μαρία Ηλιάδου ή αλλιώς το Bratis girl είχε την πιο γρήγορη οντισιόν στην ιστορία του Greece’s Next Top Model, και πέρασε με 4 «ναι» στο bootcamp χωρίς καν να χρειαστεί να φορέσει το μαγιό της. Κι έχει αποδειχθεί πως οι κριτές δεν επέλεξαν λάθος, διαλέγοντας την Άννα Μαρία να μπει στο σπίτι.

Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας μοντέλο, όμως δείχνει πως το θέλει πολύ και σε κάθε δοκιμασία δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα στην επίδειξη του Άγγελου Μπράτη κέρδισε και την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας, δικαιώνοντας τον τίτλο του Bratis girl. Η μικρή της παρέας λοιπόν έχει σύντροφο και από ότι είδαμε στα social media είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Όπως είδαμε στο Instagram account της Άννας Μαρίας, ο σύντροφός της είναι ο Τάσος, και σύμφωνα με μια μικρή έρευνα στις φωτογραφίες των δύο accounts, οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα όπως θα δεις και στη gallery που ακολουθεί στις φωτό που έχουν μοιραστεί οι δυο τους, δείχνουν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι.