Η σχέση που έχει πια η Amal Clooney με τον George Clooney θα σε ξαφνιάσει

2 SHARES

Μάχη για τα δίδυμα ανάμεσα σε Amal και George Clooney 

Πρόσφατα γιόρτασαν την Πέμπτη επέτειο γάμου τους όμως τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι καλά στο γάμο του George Clooney και της Amal πάλαι ποτέ Alamuddin.

Σύμφωνα με το εξώφυλλο και το ρεπορτάζ του περιοδικού New Idea, το ζευγάρι είναι μεν μαζί αλλά διάγουν βίους χωριστούς.

Η 41χρονη δικηγόρος και ο 58χρονος γόης του Hollywood έχουν ξεχωριστό πρόγραμμα τους τελευταίους μήνες και η Amal ανησυχούσε πολύ για το φορτωμένο πρόγραμμα του George και το αποτέλεσμα που θα έχει αυτό στα δίδυμα Ella και Alexander.

Πηγή από το περιβάλλον της Amal αναφέρει πως η ίδια δεν ξέρει για πόσο θα συνεχίσει να αφήνει τη ζωή της και την ζωή των παιδιών της να περιστρέφεται γύρω από τον George. Άλλωστε, η δικηγόρος είχε πρόσφατα και ένα ατύχημα ενώ περπατούσε αφηρημένη.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Clooney ξεκίνησε την παραγωγή μιας νέας ταινίας στο Netflix με τίτλο Good MorningMidnightη οποία γυρίζεται στη Βρετανία ενώ η Αμάλ και τα παιδιά παραμένουν στη Νέα Υόρκη.

Η Αμαλ φέρεται να είπε σε φίλους της πως ο George δεν είναι ο άντρας που παντρεύτηκε πριν πέντε χρόνια και νιώθει την απόσταση μεταξύ τους να μεγαλώνει ενώ καυγάς για την απόσταση έγινε μέχρι και στην επέτειο γάμου με την ίδια να καταλήγει να ξεσπά σε δάκρια.

Νωρίτερα φέτος, η φήμη πως George και Amal ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο εξαιτίας του διαφορετικού τρόπου ζωής τους, έκανε τον κύκλο του διαδικτύου και αγκάθι στο να προχωρήσει ο χωρισμός είναι η κηδεμονία των δίχρονων σήμερα διδύμων.

«Η Amal γνωρίζει πως είναι σε έναν γάμο που κανείς δεν είναι ευτυχισμένος. Ο George πρότεινε τη λύση της συμβούλου γάμου αλλά η Amal θέλει να δει πρώτα τον George να κάνει αλλαγές και να βάζει εκείνη πάνω απ΄ όλα», τόνισε άτομο από το περιβάλλον της δικηγόρου.

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ