Μαίρη Συνατσάκη: Ιδού ποιο ήταν το πρώτο της post στο Instagram το 2011

Μαίρη Συνατσάκη: Ιδού ποιο ήταν το πρώτο της post στο Instagram το 2011

Μήπως να αποδεχτούμε κι εμείς το challenge;

Εδώ και μερικές ημέρες, από το Σαββατοκύριακο δηλαδή, υπάρχει ένα challenge στο Instagram που θέλει τις Ελληνίδες celebrities να κάνουν ένα story στο account τους, με το post που είχαν ανεβάσει πριν από από 6 χρόνια. Η Δούκισσα Νομικού το έκανε, η Αθηνά Οικονομάκου το ίδιο, κι έπειτα ακολούθησε και η Μαίρη Συνατσάκη.

Και αφού μας αποκάλυψε το post της από το 2013, είπε να πάει πίσω δύο ακόμη χρόνια και να μας δείξει ποια ήταν τα πρώτα post που είχε κάνει το 2011, όταν και έφτιαξε το Instagram account της. Ένα μικρό timeline δημοσίευσε με 14 φωτογραφίες να πρωταγωνιστούν σε αυτό το story.

Και οι 14 φωτογραφίες δείχνουν μία Μαίρη τόσο διαφορετική, μα τόσο ίδια ταυτόχρονα, που είναι πραγματικά απίστευτο για τα 8 αυτά χρόνια που έχουν περάσει από τότε. Αν υπάρχει κάτι που αντιλαμβανόμαστε πάντως από αυτό το mini timeline, είναι πως η Μαίρη λατρεύει τα γλυκά, είναι πολύ καλή φίλη με τις Μέλισσες από πάντα, και φυσικά την αγάπη της στο να σχεδιάζει παπούτσια, όπως επεσήμανε και η ίδια.

Από τις 14 φωτογραφίες που πρωταγωνιστούν στο story της, αξίζει να σημειώσουμε πως το πρώτο post ever είναι μία τούρτα. #ΠολύφίλημαςηΜαίρη.