Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Harry Potter παντρεύτηκε, και δεν φαντάζεσαι με ποιον

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Harry Potter παντρεύτηκε, και δεν φαντάζεσαι με ποιον

Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι ο μπαμπάς του συζύγου της

Η Emma Watson μπορεί να έχει νέο σύντροφο στη ζωή της και να είναι τρομερά ευτυχισμένη και ερωτευμένη, μια άλλη πρωταγωνίστρια όμως του Harry Potter, όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά παντρεύτηκε και με τον γιο ενός πολύ διάσημου επιχειρηματία που δεν μπορείς με τίποτα να φανταστείς.

Η Scarlett Byrne, την οποία και γνώρισες μέσα από τις ταινίες του Harry Potter, Ημίαιμος Πρίγκηψ και Harry Potter και οι Κλήροι του Θανάτου μέρος 2ο, ως Pansy Parkinson, παντρεύτηκε με τον γιο του ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner, Cooper. Ο 28χρονος γιος του επιχειρηματία και η νεαρή ηθοποιός παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δικαστήριο στην περιοχή Ventura της Καλιφόρνια, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.



Οι δυο τους μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες σχεδιάζουν να κάνουν και μια επίσημη γαμήλια δεξίωση τους επόμενους μήνες. Τη Scarlett μπορεί να τη θυμάσαι επίσης και από τη συμμετοχή της στο Vampire Diaries, ως Nora Hildegard. «Η Scarlett κι εγώ κάναμε λίγο πιο επίσημα τα πράγματα για τους δυο μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Cheers σε μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και περιπέτεια κα. Hefner. Ανυπομονώ να οργανώσουμε τον γάμο μας τους επόμενους μήνες. Σε αγαπώ Scarlett», έγραψε ο Cooper στο Twitter επιβεβαιώνοντας την είδηση.

«Ο Cooper και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση του πολιτικού γάμου μας. Ανυπομονούμε να προγραμματίσουμε τον γάμο μας τους προσεχείς μήνες όπου θα γιορτάσουμε περαιτέρω με τους φίλους και την οικογένειά μας. Σ 'αγαπώ Cooper. Είμαι περήφανη που στέκομαι δίπλα σου, ως σύντροφος, φίλη και σύζυγός σου. Ανυπομονώ να χτίσουμε τη ζωή μας μαζί. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη και είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη μας», ήταν τα λόγια της Scarlett σε μια φωτό στο Instagram account της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.