Η Angelina Jolie παραδέχτηκε πως ο Brad Pitt ακόμη «ελέγχει» τη ζωή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie παραδέχτηκε πως ο Brad Pitt ακόμη «ελέγχει» τη ζωή της

Και ιδού η απόδειξη

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν. Και ακόμη μετά από όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο ηθοποιός ελέγχει και επηρεάζει ακόμη τη ζωή της Angie. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά η ίδια στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Νοέμβρη.

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους θέλει να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θέλει να αλλάξει τη ζωή της και να φύγει, ενώ θέλει και τα παιδιά της να εξερευνήσουν νέους κόσμους.

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό, και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18 χρονών» αποκάλυψε η Angelina Jolie και συνέχισε: «Τώρα η βάση μου πρέπει να είναι εκεί που επιλέγει να μείνει και ο πατέρας τους». Και αυτό είναι μία αδιάσειστη απόδειξη πως ο Brad Pitt ακόμη ελέγχει τη ζωή της ηθοποιού.

Φυσικά η Angie δεν είναι έτοιμη να συμφωνήσει σε κοινή επιμέλεια των παιδιών με τον Brad, οπότε για την ώρα θα πρέπει να μένει όπου μένει και εκείνος. Η 44χρονη έχει την πλήρη επιμέλειά τους, με τον Brad να έχει κερδίσει το δικαίωμα των επισκέψεων, οι οποίες δεν είναι και λίγες. Για να δούμε όμως ως πότε θα αντέξει η Angie να είναι κάτω από τον «έλεγχο» του Brad;