Και πέμπτο παιδί για την Kim Kardashian; Η reality star αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και πέμπτο παιδί για την Kim Kardashian; Η reality star αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια

Είχε δηλώσει πως θέλει μεγάλη οικογένεια

Κι ενώ η Kim Kardashian αυτή τη στιγμή είναι πια πλήρης ως μαμά έχοντας τέσσερα παιδιά κάτω από τη ηλικία των 6 ετών, αποκαλύπτει εάν θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, μετά τη δήλωση του συζύγου της Kanye West, ο οποίος είπε πως θέλει να έχει 7 παιδιά. Το σίγουρο όμως είναι ένα: η Kim και ο Kanye δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όταν πρόκειται στην αύξηση των μελών της οικογένειάς τους.

Έχουν ηδη τέσσερα παιδιά, την North (6 ετών) τον Saint (σχεδόν 4), τη Chicago (21 μηνών) και τον πέντε μηνών Psalm. Και από όσο θυμόμαστε από παλιές δηλώσεις της Kim μπορεί να ήθελε τα δύο της παιδιά τότε να έχουν αδέρφια για να παίζουν, όμως δεν θα ήθελε να έχει πάνω από τέσσερα.

Ο Kanye από την άλλη, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, είπες πως θέλει 7 παιδιά. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πλουσιότερο και ακριβότερο πράγμα που μπορείς να έχεις, είναι να έχεις πολλά παιδιά». Ωστόσο η ευχή του μάλλον θα πέσει στο κενό, αφού η Kim έχει επανειλημμένα πει πως η οικογένεια της είναι πλήρης με τα 4 παιδιά τους. Η ίδια μάλιστα ανέφερε πρόσφατα πως δεν θα άντεχε μία ακόμη προσθήκη στην οικογένειά της, οπότε σίγουρα το όνειρο του Kanye για 7 παιδιά δεν θα πραγματοποιηθεί.