Δεν φαντάζεσαι ποιος άπιστος ηθοποιός παίρνει διαζύγιο μετά από 40 χρόνια γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι ποιος άπιστος ηθοποιός παίρνει διαζύγιο μετά από 40 χρόνια γάμου

Ξαφνικό διαζύγιο μετά από 38 χρόνια γάμου και η πέτρα του σκανδάλου είναι hot

Τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια κράτησε ο γάμος του 69χρονου ηθοποιού μέχρι την σημερινή ανακοίνωση του διαζυγίου του από την 68χρονη σύζυγό του. Το λες και μια ολόκληρη ζωή μαζί.

Ο ηθοποιός που γνωρίζεις πολύ πολύ καλά από σειρές όπως η Ωραία και το Τέρας, Sons of Anarchy και ταινίες όπως το Hellboy και ο Blade, εθεάθη πριν πέντε να βγαίνει από εστιατόριο και να φιλιέται με καυτή συμπρωταγωνίστριά του. Μιλάμε φυσικά για τον Ron Perlman και την πάλαι ποτέ σύζυγό του Opal Stone Perlman ενώ τα χαρτιά του διαζυγίου κατέθεσε εκείνος και εννοείται πως ρόλο στο διαζύγιο έπαιξαν τα καυτά φιλιά με την Allison Dunbar.



Ο Ron και η Opal παντρεύτηκαν το 1981 ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και έχουν αποκτήσει μαζί την 35χρονη σήμερα Blake Perlman και τον 29χρονο Brandon Avery Perlman.


https://www.instagram.com/p/BqLLxnMgQj4

Σύμφωνα με το TMZ, η αίτηση διαζυγίου όπως αναφέρεται στα νομικά έγγραφα έγινε στις 10 Μαΐου, μόλις πέντε μέρες μετά το φωτογραφικό σκάνδαλο του Hellboy που εθεάθη να φιλιέται στην Καλιφόρνια με την 40χρονη ηθοποιό, η οποία φορούσε κι ένα μεγάλο δαχτυλίδι που έμοιαζε με μονόπετρο.

Δες πόσο hot είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμου του ηθοποιού παρακάτω