Όλα ένα ψέμα! Η Lady Gaga αποκαλύπτει την αλήθεια για τη «σχέση» της με τον Bradley Cooper

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όλα ένα ψέμα! Η Lady Gaga αποκαλύπτει την αλήθεια για τη «σχέση» της με τον Bradley Cooper

Και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Ξέρουμε πως σήμερα που είναι Πέμπτη είσαι κάπως χαρούμενη κι ευτυχισμένη που η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της εβδομάδας, εμείς όμως είμαστε εδώ και δεν θα σε χαροποιήσουμε πολύ με αυτό που θα σου πούμε. Θέλουμε να είσαι ήρεμη προτού διαβάσεις το παρακάτω.

Θα ξεκινήσουμε ήρεμα, ότι ήξερες ή νόμιζες πως ήξερες μέχρι τώρα για την Lady Gaga και τον Bradley Cooper είναι ένα ψέμα. Πριν από 9 μήνες, που τους βλέπαμε μαζί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Oscar, αλλά και την ίδια τη βραδιά, ήμασταν σίγουρες πως αυτοί οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι.

Αν έχεις δει και το A Star Is Born, το συμπέρασμα αυτό το έβγαζες από τα πρώτα 10’ της ταινίας και το κράταγες μέχρι το τέλος της. Η εμφάνισή τους στη σκηνή των Oscar δε ήταν το κάτι άλλο. Ακόμη τη θυμόμαστε και ανατριχιάζουμε. Και όμως όλα αυτά, σύμφωνα με τη Lady Gaga ήταν ένα ψέμα.

Καλεσμένη στην Oprah η Lady Gaga μετά από ερωτήσεις της αποκάλυψε πως όλο αυτό ήταν ψεύτικο. «Φτιάξαμε ένα love story. Για μένα, ως καλλιτέχνης και ηθοποιός, θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είμαστε ερωτευμένοι. Και θέλαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν την αγάπη στα Όσκαρ. Θέλαμε να το περάσουμε μέσα από το φακό της κάμερας και σε οποιαδήποτε τηλεόραση μας παρακολουθούσε. Και δουλέψαμε σκληρά σε αυτό, δουλέψαμε για μέρες. Σχεδιάσαμε το όλο θέμα - ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση... Στην πραγματικότητα, μετά το τέλος όταν μιλήσαμε για αυτό, είπαμε, «λοιπόν, υποθέτω ότι κάναμε καλή δουλειά».



Και κάπως έτσι γκρέμισε τις ελπίδες μας για τον έρωτα αυτό. Και φαινόταν πραγματικά τόσο αληθινό.