Σάλος στο Instagram: Η κολλητή της Markle ποζάρει με καυτό ολόσωμο και πέφτει θύμα body shaming

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σάλος στο Instagram: Η κολλητή της Markle ποζάρει με καυτό ολόσωμο και πέφτει θύμα body shaming

Και φυσικά δεν αφήνει έτσι τα κακόβουλα σχόλια

Η καλύτερη φίλη της Meghan Markle, Jessica Mulroney μπορεί να είναι μία πολύ όμορφη μαμά, όμως αυτό δεν φαίνεται να έχει πάντα θετικά αποτελέσματα στα social media. Η 39χρονη σχεδιάστρια μόδας ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα κόκκινο ολόσωμο μπικίνι, η οποία δεν είχε την ανταπόκριση που θα περίμενες.

Ενώ έχει ένα πάρα πολύ ωραίο και καλλίγραμμο σώμα, οι haters της άρχισαν να την κατηγορούν και να σχολιάζουν αρνητικά τη φωτογραφία της, σε σημείο που ακόμη κι εμείς αισθανθήκαμε άσχημα. Η Jessica έχει τρία παιδιά και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο.

Η άποψή μας είναι πως τα σχόλια θα έπρεπε να είναι το λιγότερο θετικά, για μία μαμά που μετά από τρία παιδιά έχει ένα τόσο απίστευτο κορμί. Ωστόσο εννοείται πως δεν άφησε χωρίς απάντηση τα σχόλια που της έκαναν.

«Δεν πουλάω sexiness. Κοιτάξτε τη δουλειά σας και μην ασχολείστε. Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη θέλουν να καταφέρουν να έχουν αυτοπεποίθηση με το σώμα τους, και αυτό θα έπρεπε να το επικροτείτε».

Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία της, η οποία δεν είναι και προκλητική, αλλά και τα σχόλια που της έκαναν.DPG Network