Η Μόνικα κι ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια ποζάρουν μαζί μετά από 25 χρόνια και ρίχνουν το Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η Μόνικα κι ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια ποζάρουν μαζί μετά από 25 χρόνια και ρίχνουν το Instagram

Cox και Perry ξανά μαζί

Εκείνη 55 ετών κι εκείνος μόλις 50! Υπήρξαν για χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι και γνωρίζονται εδώ και 25 χρόνια τουλάχιστον.
Μιλάμε φυσικά για την Courtney Cox και το τηλεοπτικό της ζευγάρι, τον Matthew Perry που γευμάτισαν μαζί και δεν μπορούσαν παρά να μας χαρίσουν μια άκρως συγκινητική selfie.

«Μαντέψτε με ποιον γευμάτισα σήμερα! Ξέρω, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενοι #αληθινοί φίλοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Cox και οι ακόλουθοί της στο Instagram ευλόγησαν με περίπου 2,5 εκατομμύρια likes την κοινή πόζα του Chandler και της Monica.


via GIPHY


Τελευταία φορά που είδαμε τον Perry, ήταν στο λανσάρισμα του Instagram της Jennifer Aniston πριν δύο εβδομάδες, όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλα τα Φιλαράκια ξανά μαζί.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα για τον Perry που πέρασε αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο, και οι γιατροί προχώρησαν μέχρι και σε τραχειοτομή για να βοηθήσουν τον ηθοποιό να αναπνεύσει και μετά από επιπλοκές ο Perry μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας διαφορετικής κλινικής στο Los Angeles μέσα στο 2018. Τελικά και ενώ όλοι φοβούνταν το χειρότερο, ο 50χρονος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας σου και φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν και την εξάρτηση από τις ουσίες και το αλκοόλ.

Εννοείται πως την κοινή φωτογραφία σχολίασαν και τα υπόλοιπα Φιλαράκια. Δες παρακάτω