Μας τρολάρει; Η αδερφή της Meghan Markle δήλωσε κάτι που θα σε βγάλει εκτός εαυτού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας τρολάρει; Η αδερφή της Meghan Markle δήλωσε κάτι που θα σε βγάλει εκτός εαυτού

Όχι, δεν μπορεί να το εννοεί

Πριν αρχίσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο θέλουμε να πάρεις βαθιές ανάσες, γιατί αυτό που θα δεις θα σε βγάλει από τα ρούχα σου. Δεν ξέρουμε αν το θυμάσαι, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες διαβάσαμε πως η αδερφή της Meghan Markle, Samantha, ελέγχθηκε από τις αρχές για cyberbullying στη δούκισσα του Sussex.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει γράψει αρνητικά πράγματα κι έχει κράξει την αδερφή της μέσα από το Twitter. Ωστόσο η απίστευτη Samantha είπε κάτι τρομερό που μας έβγαλε εκτός εαυτού. Η αδερφή της δούκισσας είπες πως αδίκως κατηγορείται για cyberbullying, αφού το πραγματικό θύμα είναι η ίδια, η οποία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέματα από το 2018.

Η ίδια δήλωσε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει share τη διεύθυνση της και προσωπικές πληροφορίες και ουκ ολίγες φορές έχει δεχθεί απειλές. Εδώ κάπου εμείς θα συμπληρώσουμε πως δεν είναι και τόσο αθώα, όσο δηλώνει, αφού από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της αδερφής της, η χολή που έχει βγάλει και οι προσβολές που έχει πει δεν έχουν προηγούμενο.

Εσύ πιστεύεις πως πράγματι είναι η Samantha το θύμα στην υπόθεση;