Άλλος άνθρωπος η Angelina Jolie! Άφησε το μελαχρινό κι έγινε η πιο sexy ξανθιά που έχεις δει

Νατάσσα Σχοινά
Άλλος άνθρωπος η Angelina Jolie! Άφησε το μελαχρινό κι έγινε η πιο sexy ξανθιά που έχεις δει

Η τεράστια αλλαγή της ηθοποιού μετά από χρόνια

Η Angelina Jolie έχει προκαλέσει πολλές φορές πανικό με την εμφάνισή της και τα super sexy χαρακτηριστικά της. Είναι μία από τις γυναικάρες του Hollywood, η οποία έχει ένα πακέτο ομορφιάς και γοητείας, που είναι πολύ δύσκολο να βρεις συνδυαστικά σε άλλες. Το καλλίγραμμο σώμα της μαζί με ένα εκθαμβωτικό πρόσωπο εξωτικής ομορφιάς την έχουν κατατάξει για πολλά χρόνια ανάμεσα στις πιο ωραίες και «καυτές» γυναίκες του κόσμου.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει πώς ήταν στο «Mr. and Mrs. Smith» που, κατά γενική ομολογία, ήταν ίσως και η καλύτερή της χρονιά, τουλάχιστον από εμφανισιακής άποψης; Ή τα γατίσια μάτια και τα πλούσια μελαχρινά της μαλλιά που πολλοί άντρες βλέπουν με θαυμασμό και πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν.

Ε, λοιπόν, πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Angie, που τη δείχνουν να έχει αποχωριστεί το κλασικό, μελαχρινό της look και να είναι ξανθιά!

https://www.instagram.com/p/B4naeL5COpJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή της η αλλαγή έγινε στα πλαίσια των γυρισμάτων της νέα ταινίας, στην οποία θα συμμετέχει και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Thena στους Eternals της Marvel, μαζί με τον Richard Madden, τη Salma Hayek και τον Kit Harington.

Στις πρώτες φωτογραφίες, τη βλέπουμε με ξανθά μαλλιά -κατά πάσα πιθανότητα περούκα- και μία χρυσή κολλητή στολή, ενώ, στη συνέχεια, αλλάζει σε ένα πιο αέρινο, λευκό φόρεμα, για να γυρίσει κάποια σκηνή μέσα σε κάτι που μοιάζει με ποτάμι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρά το ότι το μελαχρινό είναι το χρώμα της, και με το ξανθό είναι μία θεά και όχι μόνο για τον ρόλο.




Εσύ πώς την προτιμάς;

Θυμήσου πώς ήταν πριν στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.