Heidi Klum: Στις φωτό της 26 χρόνια πριν είναι αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Heidi Klum: Στις φωτό της 26 χρόνια πριν είναι αγνώριστη

Αυτές τις φωτό δεν τις είχαμε δει ξανά

Η Heidi Klum υπήρξε ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Victoria’s Secret για αρκετά χρόνια. Την βλέπεις τώρα στα 46 της και φυσικά δεν αναρωτιέσαι καθόλου γιατί συνέβαινε αυτό. Από το 2002 μέχρι το 2010 ήταν μέλος τους διάσημου brand εσωρούχων, όταν και η ίδια δήλωσε πως σταματάει από τον χώρο αυτό. Οι αναλογίες της ακόμη και σήμερα είναι εντυπωσιακές, σε σημείο που πιστεύουμε πως άνετα και στα 46 της θα έκανε τέλεια το μοντέλο.

Η 46χρονη τηλεοπτική star και μοντέλο είναι μητέρα 4 παιδιών, και όμως το κορμί της δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση πως έχει «ταλαιπωρηθεί» τόσο από εγκυμοσύνες. Η Heidi ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες από το παρελθόν της στο Instagram account της, όμως αυτές που είδαμε πριν από κάποιες ώρες μας «σόκαραν».

Η Heidi μόλις στα 20 της πιο ξανθιά από ποτέ, κορμάρα κι εντελώς διαφορετική, σε δύο φωτογραφίες που ίσως σε άλλη περίπτωση ίσως και να μην την αναγνωρίζαμε. Ακόμη και τότε ήταν κορμάρα φυσικά, όμως σε κάθε περίπτωση θα λέγαμε πως μας αρέσει πολύ περισσότερο στα 46 της παρά στα 20 της. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως ήταν άσχημη ή κάτι τέτοιο.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.