Η Jennifer Aniston ευχαρίστησε τον άντρα που αγαπάει πιο πολύ στην αποδοχή του βραβείου της

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Aniston ευχαρίστησε τον άντρα που αγαπάει πιο πολύ στην αποδοχή του βραβείου της

H Jennifer Aniston ευχαρίστησε αυτόν τον ηθοποιό!

H 50χρονη Jennifer Aniston είναι οικεία πια με την παραλαβή βραβείων, έχοντας επτά People's Choice Awards, μια Χρυσή Σφαίρα κι ένα Emmy στο ενεργητικό της.

Κι όμως το χτεσινό βραβείο ως Icon που παρέλαβε στα φετινά People's Choice Awards ήταν ξεχωριστό μιας και την διάκρισή της ανακοίνωσε ένας ηθοποιός τον οποίο η Jennifer εξήγησε με όλους τους τρόπος πως τον λατρεύει.

Εμφανώς συγκινημένη για την τιμή που της έγινε, η Aniston προτίμησε να ξεκινήσει την παραλαβή του βραβείου της πλέκοντας το εγκώμιο του άντρα αυτού:



«Αυτόν τον άντρα τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά, είναι ένα από τα πιο ευγενικά πλάσματα που έχω συναντήσει, είναι ταλαντούχος και γενναιόδωρος και υπέροχος σε όλα του, Σε αγαπώ», είπε η Jennifer η οποία συνέχισε μιλώντας για το βραβείο που παρέλαβε τονίζοντας:

«Αν αξίζω έστω και λίγο το βραβείο του Icon είναι επειδή συμμετείχα σε μια θρυλική τηλεοπτική σειρά με ανυπέρβλητο cast και κοινό και χτένισμα. Τα Φιλαράκια ήταν για εμένα δώρο ζωής και δεν θα ήμουν σήμερα εδώ χωρίς το φανταστικό αυτό σόου, άνοιξε το δρόμο για όσα έκανε έπειτα».

Αν απορείς ποιος είναι ο άντρας ηθοποιός που λατρεύει η Aniston δες την παρακάτω gallery: