Η αποθέωση, η συγκίνηση και η είδηση της τελευταίας στιγμής από τον Λάκη Λαζόπουλο. 'Όλο το παρασκήνιο

Η αποθέωση, η συγκίνηση και η είδηση της τελευταίας στιγμής από τον Λάκη Λαζόπουλο. 'Όλο το παρασκήνιο

Αποθεώθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Με  67%  καθήλωσε  το τηλεοπτικό κοινό και δάκρυσε on camera.

"Καλησπέρα συμπατριώτες μου εδώ στα πάτρια εδάφη! Τα δάκρυά μου τα κράτησα μέσα, δεν θέλω καθόλου να συγκινηθώ!" είπε ο Λάκης καθώς βούρκωναν τα μάτια του και συνέχισε: "Εδώ έχω ζήσει τα παζάρια, εδώ έχουν ζωντανέψει όλες μου οι εικόνες. Είμαι εδώ στην πατρίδα, στην πόλη που γεννήθηκα, που μεγάλωσα! Αφού δεν προλάβαινα να έρθω μόνος μου, πήρα το τσαντίρι μου και ήρθα για να κάνουμε ένα πανηγύρι σήμερα"!

Στο κατάμεστο κηποθέατρο Αλκαζάρ η Θεσσαλία υποδέχτηκε τον Λάκη Λαζόπουλο με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο Λάκης δεν κράτησε τα δάκρυά του. Δεν μπόρεσε βλέποντας την μητέρα του στην πρώτη σειρά να τον χειροκροτεί να μην λυγίσει. Μια γιορτή για την τηλεόραση ήταν το χθεσινό βράδυ. Πάνω από 10.000 κόσμος αποθέωσε τον παρουσιαστή και τους καλεσμένους του. Χαρούλα Αλεξίου, Ζουγανέλης, Καρακατσάνης, Βουτσάς, Ψάλτης, Τσιβιλίκας, Τριφίλλη, Κλύνν ήταν στο πλάι του φίλου τους. Μια υπερπαραγωγή είχε στηθεί από τον ALPHA με δέκα κάμερες και περίπου 150 άτομα να είναι επί ποδός για το αποτέλεσμα που είδαμε όλοι μας. Η τηλεθέαση έσπασε κάθε ρεκόρ και έφτασε σχεδόν το 63% σε μέσο όρο%.

Η είδηση βγήκε στο τέλος από τα χείλη του παρουσιαστή. «Ραντεβού τον Οκτώβριο. Το Τσαντίρι συνεχίζεται γιατί δεν μπορώ να αφήσω τους συνεργάτες μου χωρίς δουλειά. Είχα άλλα σχέδια αλλά θα συνεχίσω» είπε προς το τηλεοπτικό κοινό και αποθεώθηκε.

Ένα πάρτι με σουβλάκια, παγωτά, μαλλί της γριάς είχε στηθεί έξω από το κηποθέατρο από τις 18.00 το απόγευμα που άρχιζε να μαζεύεται ο κόσμος. Κάποιοι μίλησαν μάλιστα και για 20.000 κόσμο αν αυτή η βραδιά γινόταν στο νέο γήπεδο της Λάρισας. Το όνειρο του Λάκη έγινε πραγματικότητα και βρέθηκε στην πόλη που μεγάλωσε και γεννήθηκε. Τα βραβεία Παπαρίων ήταν το κερασάκι στην τούρτα και τα πολιτικά μηνύματα και πάλι δε έλειψαν με τον παρουσιαστή να στηρίζει τους αγανακτισμένους όλης της Ελλάδος. Ραντεβού λοιπόν τον Οκτώβριο. Το τσαντίρι ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και ετοιμάζεται για τα μπάνια του....