Η δοκιμασία ανταλλαγής ρούχων παίδεψε τα κορίτσια του GNTM αλλά μια παίκτρια έκανε ένα μεγάλο λάθος

Πατούλια Κατερίνα
Η δοκιμασία ανταλλαγής ρούχων παίδεψε τα κορίτσια του GNTM αλλά μια παίκτρια έκανε ένα μεγάλο λάθος

Τα κορίτσια έκαναν στην άκρη τις διαφορές και αντάλλαξαν ρούχα

Στο 18ο επεισόδιο (Τρίτη 5.11.19), η Σουζάνα Κουόλ δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ίλντα Κρόνι.

Οι ανακατατάξεις στις FF και η νέα στάση της Κωνσταντίνας, αποτελούν τα βασικά σημεία συζήτησης, όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του GNTM. Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού οργάνωσε μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Κι ύστερα ήρθε η ανταλλαγή ρούχων:

Τα δίδυμα,που σχηματίστηκαν έπρεπε να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω διαπροσωπικές διαφορές. Όλες οι παίκτριες παιδεύτηκαν για να βρουν ρούχα στις διπλανές ντουλάπες αλλά τα βρήκαν εκτός από την Κωνσταντίνα!

Η εν λόγω παίκτρια αποφάσισε να εμφανιστεί με τα δικά της καθημερινά ρούχα, κάνοντας έξαλλη τη Ζενεβιέβ.



«Με στεναχώρησες», είπε η Ζενεβιέβ και κάπου εκεί η Κωνσταντίνα κατάλαβε το λάθος της και δήλωσε μετανιωμένη. Η Κωνσταντίνα υποστήριξε πως νιώθει πεσμένη τελευταία μέσα στο σπίτι και δεν θέλησε να βρει ρούχα στην ντουλάπα της Σπυρούλας Κάιζερ.