Eurovision Gala: Δεν πάει ο νους σου πού θα κάνει Πρωτοχρονιά η Ελένη Φουρέιρα

Eurovision Gala: Δεν πάει ο νους σου πού θα κάνει Πρωτοχρονιά η Ελένη Φουρέιρα

Hint: Δεν θα είναι μόνη της

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως η Ελένη Φουρέιρα από τότε που πήγε στην Eurovision εκπροσωπώντας τη Κύπρο, έγινε η απόλυτη pop queen. Η καριέρα της ανέβηκε στα ύψη και εκείνη έγινε η αγαπημένη μας pop τραγουδίστρια. Μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, όμως η μέχρι τώρα πορεία της, είναι καλύτερη και από νικήτριας.

Έχουν ανοιχτεί μπροστά της απίστευτοι νέοι δρόμοι και ορίζοντες και κάθε φορά μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο. Σήμερα ας πούμε μάθαμε που θα περάσει την φετινή της πρωτοχρονιά η Ελένη Φουρέιρα. Έπειτα από ρεπορτάζ της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου, μάθαμε πως η Queen θα κάνει Πρωτοχρονιά στην Ολλανδία.

Οι υπεύθυνοι που διοργανώνουν και τη Eurovision για το 2020, θα ετοιμάσουν ένα Eurovision Gala, που θα μεταδοθεί την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο και θα είναι καλεσμένοι όλοι οι νικητές των τελευταίων χρόνων, από τη Ruslana, μέχρι τη Loreen. Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην ήταν η νικήτρια, όμως θα είναι εκεί για να ξεσηκώσει τους Ολλανδούς.

Στο ίδιο show βέβαια προσκλήθηκε και η Έλενα Παπαρίζου ως νικήτρια της Ελλάδας, η οποία όμως απέρριψε την πρόταση, αφού την ημέρα της μαγνητοσκόπησης του Gala εκείνη έχει live στο Voice.

Δες το σχετικό βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.