Μπέρδεμα στο παλάτι: Το φαρμακερά σχόλια για το ταξίδι της Meghan στη Νέα Υόρκη, και ο Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπέρδεμα στο παλάτι: Το φαρμακερά σχόλια για το ταξίδι της Meghan στη Νέα Υόρκη, και ο Archie

Τι στο καλό συνέβη τελικά;

Ένα ταξίδι αστραπή –κυριολεκτικά- ως τη Νέα Υόρκη έκανε πριν από δύο μήνες η Meghan Markle, κι έχει προκαλέσει τέτοια σύγχυση που ακόμη μιλούν γι’ αυτό. Η Serena Williams σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Access Hollywood είπε πως η δούκισσα του Sussex είναι το πιο δυνατό άτομο που γνωρίζει και πως το να κάνει αυτό το πολύωρο ταξίδι με τον νεογέννητο γιο της για να τη δει, ήταν για εκείνη μεγάλη χαρά και τιμή.

Όπως διάβασες η διάσημη αθλήτρια αποκάλυψε πως η Meghan εν τέλει πήγε στη Νέα Υόρκη με τον μικρό Archie. Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα. Ενώ τα λόγια της Serena είναι αρκετά σαφή, ένας εκπρόσωπος για τη Meghan απαντά πως εκείνη πήγε μόνη της στη Νέα Υόρκη. Και αναρωτιόμαστε, τι στο καλό έγινε σε αυτό το ταξίδι, και στην τελική άξιζε η Meghan να ακούσει όλα αυτά τα φαρμακερά σχόλια;

Η αθλήτρια και φίλη της Meghan φαίνεται να ξέρει και να πιστεύει, πως η δούκισσα του Sussex πήγε να τη δει παίρνοντας τον Archie μαζί της, ο εκπρόσωπος του παλατιού από την άλλη ισχυρίζεται πως πήγε μόνη της, αφήνοντας τον γιο της με τον μπαμπά του στο Λονδίνο. Εκείνο το διάστημα είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τους Sussexes που χρησιμοποίησαν δύο φορές ιδιωτικό jet για να ταξιδέψουν, κι έτσι για να αποφευχθεί εκ νέου μια παρεξήγηση η Meghan πήγε στη Νέα Υόρκη με εμπορική πτήση και χωρίς τον γιο της λόγω του πολύωρου ταξιδιού.

Ελπίζουμε το θέμα αυτό να κλείνει εδώ και να μην κυκλοφορήσει τίποτα άλλο ξανά για το ταξίδι αυτό.