Ο sexiest man alive για το 2019 δεν είναι και τόσο sexy, όσο φαντάζεσαι. Δες ποιος είναι!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο sexiest man alive για το 2019 δεν είναι και τόσο sexy, όσο φαντάζεσαι. Δες ποιος είναι!

Δεν πάει καν το μυαλό σου

Το 2018 το People μας εξέπληξε ευχάριστα όταν επέλεξε για τον πιο sexy άντρα της χρονιάς τον Idris Elba. Ήταν ομολογουμένως μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές των τελευταίων χρόνων, μετά το εκπληκτικό σερί των ετών 2014, 2015, 2016 όπου τα εξώφυλλα του περιοδικού κοσμούσαν οι Chris Hemsworth, David Beckham και Dwayne Johnson αντίστοιχα.

Το 2017 κάπου μας το χάλασε, όμως ο Idris το 2018 ήταν η ιδανική επιλογή. Η φετινή δεν σου κρύβουμε πως μας απογοήτευσε κάπως, αφού ο συγκεκριμένος που επιλέχθηκε δεν είναι και τόσο sexy, όσο φαντάζεσαι. Εμείς θα τον λέγαμε γλυκούλη, πολύ καλό τραγουδιστή, υπέροχο μπαμπά, αλλά όχι sexy άντρα για το 2019.

Ο John Legend ήταν αυτός που πήρε τον τίτλο φέτος και κάπως σοκαριστήκαμε. Ο τραγουδιστής πήρε το στέμμα από τον Idris Elba και ψηφίστηκε ο πιο sexy άντρας για το 2019. Η Chrissy Teigen φυσικά ενθουσιάστηκε με την είδηση αυτή σχολιάζοντας στον σύζυγό της σε post στο Instagram πως πέρασαν πολλά μέχρι να φτάσουν σε αυτό το επίτευγμα.


https://www.instagram.com/p/B4yduCuJIhI

Ο ίδιος από την άλλη είπε: «Ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά και λιγάκι φοβισμένος, επειδή είναι κάπως πιεστικό αυτό. Όλοι θα με κρίνουν ξεχωριστά για να δουν αν είμαι αρκετά sexy για να κρατήσω τον τίτλο. Επιπλέον ακολουθώ τον Idris Elba, που δεν είναι καθόλου δίκαιο και ωραίο για εμένα».