Δεν πάει ο νους σου που έχεις δει πριν από 15 χρόνια τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πάει ο νους σου που έχεις δει πριν από 15 χρόνια τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες

Αποκλείεται να το βρεις

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία από τις σειρές του φετινού τηλεοπτικού προγράμματος που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πολλές φορές έχουν αψηφήσει το GNTM (οκ το μισό αφού η σειρά παίζει στο δεύτερο μισό της εκπομπής) για να δουν τη σειρά.

Είναι πράγματι ένα από τα πιο ωραία προγράμματα και τα σχόλια στο twitter είναι πάντα ένα κι ένα. Αρκετοί είναι οι πρωταγωνιστές που μας έχουν απασχολήσει, μείς όμως ανακαλύψαμε κάτι και έχουμε μια ερώτηση για εσένα. Θυμάσαι που έχεις δει πριν από 15 χρόνια τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες;

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, aka Μελέτης είχε πρωταγωνιστήσει πριν από 15 χρόνια στη Βέρα στο δεξί, όπου και έκανε τον γιο του Παύλου Κοντογιαννίδη. Απίστευτη εξέλιξη και αλλαγή έτσι; Ο ηθοποιός έχει πλέον ωριμάσει τόσο στην ηλικία, όσο και στην υποκριτική και η αλλαγή του αυτή είναι αξιοθαύμαστη.

Να σημειώσουμε επίσης πως σε καμία περίπτωση δεν θα τον αναγνωρίζαμε, αν δεν βλέπαμε τα πλάνα που έδειξε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.