Η αναπάντεχη αλλαγή της Ελένης Μενεγάκη που πιθανότατα θα δούμε από τη νέα σεζόν

Η αναπάντεχη αλλαγή της Ελένης Μενεγάκη που πιθανότατα θα δούμε από τη νέα σεζόν

Τι ακριβώς κρύβει το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα σεζόν; 

Το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από την μεσημεριανή ζώνη πλησιάζει. Αρχικά υπήρξε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε», στο οποίο αναφέρθηκε πως το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια είναι ήδη σε συζητήσεις με τον σταθμό για το επόμενο βήμα της, μιας και ούτε ο σταθμός αλλά ούτε και η παρουσιάστρια επιθυμούν να συνεχιστεί η εκπομπής της Ωραίας Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να μην δούμε ξανά την Ελένη σε μεσημεριανή εκπομπή κάτι που δεν μπορούσε να αλλάξει πριν την λήξη του συμβολαίου, μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα αναπροσαρμογής καθώς υπάρχουν πολύ αυστηρές ρήτρες σε αυτό.

elenimenegaki 74694523 436262787074132 4128662882080722912 n

Aυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως η παρουσιάστρια θα θέλει να έχει κλείσει το θέμα πριν το καλοκαίρι και το ξεκίνημα των διακοπών της και το ίδιο θα θέλει και ο Alpha που στο πλαίσιο της συγχώνευσης με το Star, προσπαθεί να κάνει έγκαιρα τον οικονομικό και τηλεοπτικό προγραμματισμό του.