Η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση Ηλιάνας Παπαγεωργίου -SNIK, που δε περίμενες με τίποτα

Η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση Ηλιάνας Παπαγεωργίου -SNIK, που δε περίμενες με τίποτα

Κάπως γρήγορο δεν είναι αυτό;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ SNIK είναι ένα από τα πιο λαμπερά και πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τους τελευταίους μήνες. Ο ράπερ και η κριτής του Greece’s Next Top Model διατηρούν σχέση το τελευταίο διάστημα και δείχνουν να είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μαζί.

Επίσημα δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα κανένας από τους δύο, όμως όλοι ξέρουμε πως αυτή η σχέση είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί στην εγχώρια showbiz. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται στο Μιλάνο όπου και γυρίζονται τα επεισόδια του ημιτελικού του GNTM και φυσικά μαζί της έχει πάει και ο αγαπημένος της.

Ωστόσο η απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση τους, είναι αυτή η φήμη που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα, και θέλει τον SNIK να συγκατοικεί με την κριτή του GNTM. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού DownTown, ο SNIK μετακόμισε στο σπίτι της Ηλιάνας, δείχνοντας ότι το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει, πως μπορεί η κίνηση αυτή να ήταν βιαστική, μιας και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, όμως επειδή ήδη περνούν πολλές ώρες χωριστά, αυτή ήταν η μόνη λογική λύση για τη σχέση τους.