Αυτή είναι η 24χρονη καλλονή σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη

Αυτή είναι η 24χρονη καλλονή σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη

Κούκλα και κόρη γνωστού ηθοποιού

Τους τελευταίους μήνες ο Αλέξης Γεωργούλης περνάει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλες, όμως πάντα υπάρχει χρόνος για την προσωπική του ζωή. Ο κούκλος ηθοποιός φαίνεται να έχει μία νέα σύντροφο στη ζωή του, παρά την απόσταση που τους χωρίζει.

Η σύντροφος του ηθοποιού είναι νέα και κούκλα, και κόρη πασίγνωστου ηθοποιού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Secret, ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να είναι σε σχέση με την Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση. Η 24χρονη καλλονή είναι ανερχόμενη ηθοποιός, η οποία αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη».

Πέρυσι μάλιστα, την είδαμε στο Voice, όταν και πήγε για να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο τραγούδι. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, χωρίς όμως να έχουν απαθανατιστεί κάπου προς το παρόν.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της, και θα δεις κι εσύ πόσο κούκλα είναι. Δείχνουν πολύ ταιριαστοί πάντως αν τους σκεφτούμε μαζί.