Τα Twitter έκανε πάρτυ με την αποχώρηση στο X- Factor αλλά άλλος κέρδισε τα νούμερα τηλεθέασης

Πατούλια Κατερίνα
Τα Twitter έκανε πάρτυ με την αποχώρηση στο X- Factor αλλά άλλος κέρδισε τα νούμερα τηλεθέασης

Το χθεσινό πέμπτο Live του Χ-Factor έκρυβε πολλές εκπλήξεις, όπως την guest εμφάνιση του ράπερ FY αλλά και το σούπερ μίνι της Δέσποινας Βανδή και το νέο της καρέ κούρεμα. Έκρυβε όμως και μια απόσμενη αποχώρηση, καθώς η Λίλα Τριάντη, η show woman JLo του τάλεντ σόου αποχώρησε.

Η Λίλα επέλεξε πριν την αποχώρηση να τραγουδήσει το «Μίσησέ με» του Γιώργου Θεοφάνους, επιλογή που το Twitter έκραξε αλλά η ίδια τόνισε:

«Έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα την Μελίνα που είναι φανταστικός άνθρωπος, έμαθα να ακούω τα αρνητικά σχόλια, πήρα αγάπη και εμπειρία, ευχαριστώ και τους υπόλοιπους κριτές, το μίσησε με το επέλεξα για την αποχώρηση γιατί είναι σημαντικό να κάνεις το μίσος αγάπη», είπε όλο νόημα η χαρακτηρισμένη ως Jennifer Lopez της Ελλάδας.



Πάντως, παρά τα σχόλια στο Twitter, το live του X- Factor κατάφερε να κλείσει με 13% στο δυναμικό κοινό και 12,5% στο γενικό σύνολο.

Πρώτες παρέμειναν οι Άγριες Μέλισσες με 31,8% και 32,8% αντίστοιχα, μετά το τέλος των οποίων, το X- Factor πήρε τα πάνω του. Όσο για το The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου έφτασε το 26,8% και 24,9% αντίστοιχα.

Όσο για τα σχόλια μίσους στο πρόσωπο της τραγουδίστριας που αποχώρησε από το X- Factor, η αλήθεια είναι πως ήταν πολλά και καυστικά όπως θα δεις παρακάτω!