Ήξερες πως στο «Μόνος στο σπίτι» ο Macaulay Culkin πρωταγωνιστούσε με τον αδερφό του;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ήξερες πως στο «Μόνος στο σπίτι» ο Macaulay Culkin πρωταγωνιστούσε με τον αδερφό του;

Ένα μικρό «σοκ»

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς βρισκόμαστε ήδη σε ένα mood κάπως πιο γιορτινό, όμορφο και χαρούμενο. Ανυπομονούμε για τον στολισμό του σπιτιού, του δέντρου, αλλά και όλο αυτό το ζεστό και γιορτινό κλίμα. Περισσότερο από όλα βέβαια ανυπομονούμε να κάτσουμε κάτω από το δέντρο και να δούμε το «Μόνος στο σπίτι».

Οι περιπέτειες του 8χρονου Kevin McCallister πάντα μας κάνουν και γελάμε, και μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια. Σήμερα όμως καθώς googl-άραμε πέσαμε επάνω σε μία πληροφορία σχετικά με την ταινία που δεν γνωρίζαμε. Ήξερες εσύ πως ο Macaulay Culkin δεν έπαιζε μόνος του στην ταινία, αλλά με τον μικρό αδερφό του;

Λίγοι γνώριζαν τη λεπτομέρεια αυτή, κι εμείς δεν ανήκαμε σε αυτούς. Ο Kieran Culkin υποδυόταν τον Fuller, τον μικρό ξάδερφο (στην ταινία) του Kevin με τα γυαλάκια, με τον οποίο κανείς δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί, γιατί όλο κατουρούσε τα σεντόνια του μετά την κατάποση υπερβολικής ποσότητας αναψυκτικού.



Τώρα βέβαια που τον ξανακοιτάζουμε μοιάζουν τόσο πολύ, που μας φαίνεται περίεργο που δεν είχαμε καταλάβει πως είναι αδερφός του. Αν τον παρατηρήσεις μοιάζουν αρκετά, σε σημείο που λες πράγματι πως αυτά τα δύο παιδιά είναι αδέρφια, και δεν έχεις άδικο.

Δες παρακάτω βίντεο από την ταινία να τον θυμηθείς.