The Voice: Τα KnockOuts ξεκίνησαν και τα σχόλια στο Twitter ήταν απογοητευτικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Voice: Τα KnockOuts ξεκίνησαν και τα σχόλια στο Twitter ήταν απογοητευτικά

Κάποιοι δεν χάρηκαν πολύ

Η Παρασκευή που περίμεναν οι απανταχού fans του Voice έφτασε και τα Knockouts ξεκίνησαν δυναμικά. Εμείς που δεν το βλέπουμε τόσο φανατικά θεωρούμε πως ακούσαμε πολύ καλές φωνές και υπέροχα τραγούδια, κι έμειναν αυτοί που έπρεπε να μείνουν για να συνεχίσουν. Ήταν ένα όμορφο μουσικό βράδυ, αν δεν είχες κάπου να πας χθες, όμως το Twitter δεν έδειξε να ενθουσιάζεται κι ιδιαίτερα με το όλο σκηνικό.

Κι ενώ εμείς πιστεύαμε πως οι Twitter- αδες θα αποθέωναν το επεισόδιο αυτό, τα αποτελέσματα ήταν εντελώς τα αντίθετα. Δεν ενθουσιάστηκε κανένας με τις φωνές και τις επιλογές τραγουδιών και συμμετεχόντων που θα συνεχίσουν, και τα σχόλια ήταν απογοητευτικά. Τόσο που πιστέψαμε πως βλέπουμε διαφορετικό πρόγραμμα.

Ας μη λέμε όμως άλλα και ας σε οδηγήσουμε στη gallery που ακολουθεί να δεις τα σχόλια που συγκεντρώσαμε. Περιμέναμε πάντως μια κάποια θετική ενέργεια μέσα σε όλο αυτό, όμως φάνηκε πως δεν έμειναν και πολύ ενθουσιασμένοι οι τηλεθεατές. Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα το σχόλιο κάποιου που προτίμησε να δει Αγγελική Νικολούλη, όχι και πολύ θετικό αν μας ρωτάς.