Νεφέλη Λιβιεράτου: Έτσι διατηρεί σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της

Νεφέλη Λιβιεράτου: Έτσι διατηρεί σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της

Να το μυστικό της

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, αλλά αυτό το γνωρίζεις ήδη. Η Νεφέλη είναι μία καλλονή και αν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε με τίποτα να σου κρύψουμε, είναι πως δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες στο Instagram account της, αλλά και τα story που ανεβάζει.

Η μεγάλη αδερφή της Δανάης, σπουδάζει στο εξωτερικό, όμως την τελευταία εβδομάδα είναι στην Ελλάδα, για να δει την οικογένειά της και τους φίλους της. Και φυσικά να φροντίσει και τον εαυτό της λίγο, περνώντας μια βόλτα από το γυμναστήριο ή μάλλον από το μάθημα yoga. Ok, δεν ξέρουμε ακριβώς τι είδους γυμναστική έκανε η μελαχρινή καλλονή, όμως μάθαμε ποιο είναι το μυστικό της για καλλίγραμμο σώμα.

Όπως είδαμε το καλοκαίρι, και δεν ήταν λίγες οι φωτό με μαγιό, η Νεφέλη έχει απίστευτο σώμα, και μπορείς να το δεις και μόνη σου (στη gallery παρακάτω). Η Νεφέλη έκανε ένα story, στο οποίο φαίνεται να φοράει κολάν, και μπούστο γυμναστικής (omg βλέπουμε και τους κοιλιακούς της) και με αυτό έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής της.

Τουλάχιστον έστω κι έτσι μάθαμε ποιο είναι το super μυστικό της για καλλίγραμμο κορμί.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.