Η Angelina Jolie βγήκε ραντεβού και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά το διαζύγιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie βγήκε ραντεβού και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά το διαζύγιο

Και επιτέλους γιατί το περιμέναμε καιρό

Μια οριστική απόφαση φαίνεται πως πήρε για τη ζωή της η Angelina Jolie. Μετά την απαράδεκτη κίνησή της να χρησιμοποιεί τα παιδιά της σαν όπλο απέναντι στον Brad Pitt για να τον εκδικηθεί για το διαζύγιο, η 44χρονη ηθοποιός, αποφάσισε να αφήσει πίσω της όλες τις κακές στιγμές της και να προχωρήσει μπροστά. Η Angie συνεχίζει τη ζωή της, και δεν εννοούμε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η αλλαγή αφορά και την προσωπική της ζωή, μιας και αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσει πίσω της το διαζύγιο. Πληροφορίες μάλιστα του Us Weekly αναφέρουν, πως έχει βγει και κάποια ραντεβού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ακόμη.

«Δεν είναι αρνητική στην ιδέα του να γνωρίσει κάποιον νέο σύντροφο, αλλά δεν είναι και η άμεση προτεραιότητα της. Αυτή τη στιγμή προτιμά να αφοσιωθεί στα παιδιά της, τη δουλειά της και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου της», αναφέρει η πηγή. Μην ξεχνάς άλλωστε πως οι δύο stars είναι και επίσημα single από τον Απρίλιο του 2019.

Με ανοιχτό το παραθυράκι ωστόσο κι έχοντας ήδη βγει κάποια ραντεβού, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, ακόμη και αν δεν είναι ανάγκη επιτακτική. Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα όταν δεν τον περιμένεις, και η Angelina σίγουρα δεν τον περιμένει αυτή τη στιγμή.