Οι φωτογραφίες της Rihanna που έκαναν τους fan να νομίζουν πως είναι έγκυος

Οι φωτογραφίες της Rihanna που έκαναν τους fan να νομίζουν πως είναι έγκυος

Κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μια super εμφάνιση μετά από καιρό έκανε η Rihanna, η οποία μάλλον δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν σκοπός της ήταν να περάσει απαρατήρητη, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά έκανε τους πάντες να μιλάνε για εκείνη, και όχι μόνο για το look της. Οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι σχολιάζουν την εγκυμοσύνη της.

Ναι προφανώς και δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα αν είναι πράγματι έγκυος, όμως το look της αυτό, τους έκανε όλους να αναρωτιούνται αν είναι πράγματι. Ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με ρούχα Dior, η Rihanna πήγε στο αγαπημένο της εστιατόριο για φαγητό και έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά.

Ναι ήταν μία κούκλα, ναι ήταν εντυπωσιακή, όμως δεν μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε. Όπως εμείς έτσι και αρκετοί fans σχολίασαν post με φωτογραφία της Rihanna για το αν είναι έγκυος. Και αφού δεν έχουμε κάποιου είδους δήλωση από εκείνη, δεν έχουμε από το να κρατήσουμε τις σκέψεις αυτές στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να ανακοινωθεί το οτιδήποτε και να μείνεις άφωνη.

Για την ώρα με ένα ερωτηματικό δες τις φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της και θα καταλάβεις ίσως γιατί όλοι πιστεύουν πως είναι έγκυος.



Με πληροφορίες από το Just Jared.