Η καλλονή ξανθιά ηθοποιός διέγραψε τα πάντα από το Instagram της εκτός από αυτό το βίντεο

Η καλλονή ξανθιά ηθοποιός διέγραψε τα πάντα από το Instagram της εκτός από αυτό το βίντεο

Κι όμως, υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που το έκανε αυτό στο Instagram της.

Μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood αποφάσισε να διαγράψει τα πάντα από το προφίλ της στο Instagram. Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε ότι δεν έμεινε καμία ανάρτηση από αυτές που είχε κάνει στο παρελθόν, είτε αυτή είχε να κάνει με τη δουλειά της, είτε και αυτή σχετιζόταν με την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της. Το μόνο που άφησε είναι το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια κι έκανε το κοινό να αναρωτιέται τι ακριβώς συνέβη και πήρε αυτήν την απόφαση.

Η απορία, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού αν ακολουθείς τα βήματα της συγκεκριμένης ηθοποιού, ξέρεις ότι υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη τακτική πίσω από αυτό, που αποτελεί μία κίνηση που είχε ξανακάνει τον Μάιο του 2018 και είχε προκαλέσει συζητήσεις.

Ο λόγος για την καλλονή Blake Lively, που πρόσφατα υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί με τον επίσης διάσημο ηθοποιό του Hollywood, Ryan Reynolds. Αν είσαι περίεργη να δεις για ποιον λόγο μπήκε στη διαδικασία να διαγράψει τα πάντα από το Instagram της εκτός από το παρακάτω βίντεο-τρέιλερ, μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/tv/B2mUk2Fgcqa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading