Ποια είναι η «ένοχη απόλαυση» των star που βρέθηκαν στα Mad Awards;

Ποια είναι η «ένοχη απόλαυση» των star που βρέθηκαν στα Mad Awards;

Διαβάστε τι μας αποκάλυψαν οι διάσημοι για τις αδυναμίες τους.

Αν νομίζατε πως μόνο ο Αχιλλέας είχε την «αχίλλειο πτέρνα» του τότε κάνετε λάθος καθώς οι εγχώριοι star δαγκώνουν το «μήλο» σαν άλλοι πρωτόπλαστοι και όχι μόνο δε ντρέπονται αλλά μας το παραδέχονται.

Η σοκολάτα και τα γλυκά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία των celebrities παρόλο που καταφέρνουν με μαγικά ξόρκια που θα ζήλευε ακόμα και ο Harry Potter να μας επιδεικνύουν ζηλευτά σώματα γαζέλας. Έτσι, η Βίκη Καγιά, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Ναταλία Δραγούμη, η Κατερίνα Στικούδη, η Δούκισα Νομικού, η Μαριέτα Χρουσαλά και η Βαλάντω δε μπορούν να πουν όχι στη σοκολάτα και τα παγωτά τα οποία και καταναλώνουν σα να μην υπάρχει αύριο.

Επιμένοντας στην κατηγορία των φαγητών η, η Ελεονώρα Μελέτη και η Νάντια Μπουλέ δήλωσαν πως είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις τους, η Δέσποινα Καμπούρη δε μπορεί να αντισταθεί στη nutella ενώ η Ilia Darlin και η Λυδία Παπαϊωάννου μας εκμυστηρεύτηκαν πως οι τηγανητές πατάτες είναι το μικρό τους μυστικό. Η λατρεμένη Λυδία βέβαια δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή τη δήλωση και μας ψιθύρισε στο αυτί πως «στον ερωτικό τομέα δε δείχνω πολύ χαρακτήρα».

«Δεν κοιμάμαι νωρίς απολαμβάνω τη νύχτα και κάθε πρωί που ξυπνάω στις 7 το μετανιώνω», μας είπε η Ντορέτα Παπαδημητρίου και μαζί της συμφώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο ογητευτικότατος Δήμος Αναστασιάδης που τόνισε πως «παρόλο που δεν ξενυχτάω συχνά, όταν το κάνω θέλω να το φτάνω μέχρι τέλους».

Η Τάμτα ξέρει πως η τσίχλα χαλάει τα δόντια, αλλά συνεχίζει να μασάει ακατάπαυστα, ο Κρις Παπανικολάου έχει αδυναμία στους φίλους του, ενώ o Κώστας Μαρτάκης μας κλείνει το μάτι λέγοντας, «το σεξ δεν το μετανιώνω, το απολαμβάνω».

Από την άλλη, η Έβελυν Καζαντζόγλου δε διστάζει να ομολογήσει πως επιδίδεται σε shopping therapy σα γνήσιο κορίτσι της μόδας και πιο δίπλα μας ο Άλεξ Κάβδας παραδέχεται, «μένω σπίτι άπρακτος το μετανιώνω γιατί δεν έχω κάνει κάτι παραγωγικό και δεν έχω δει τους φίλους μου, αλλά έχω ξεκουραστεί» . Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι star που σα γνήσια τέκνα του σήμερα απαρνιούνται τις τύψεις και δηλώνουν «δε μετανιώνω για τίποτα», όπως η Νατάσα Καλογρίδη και τα Κόκκινα Χαλιά, ενώ ο Νίνο μας ενθουσιάζει λέγοντας «το σημερινό για μένα είναι ηδονή».

Εσείς με ποιον τρόπο κακομαθαίνετε τον εαυτό σας;