«Δεν ξέρω αν η Ίλντα αξίζει να φωτογραφηθεί δίπλα στην Καγιά»

«Δεν ξέρω αν η Ίλντα αξίζει να φωτογραφηθεί δίπλα στην Καγιά»

Ποια παίκτρια του GNTM έκανε τη δήλωση αυτή;

Η εβδομάδα εχθές ξεκίνησε με την αποχώρηση της Ελευθερίας Καρναβά από το Greece’s Next Top Model και με τους πανηγυρισμούς της Κάτιας, αφού το αβαντάζ/ ντισαβαντάζ που της έδωσε έπιασε τόπο. Οι κοπέλες, οι περισσότερες, στεναχωρήθηκαν με την αποχώρηση του golden pass και φυσικά δεν έλειψαν τα κλάματα και σε αυτό το επεισόδιο.

Το highlight βέβαια της βραδιάς ήρθε, όταν η Βίκυ Καγιά είπε στην Ίλντα πως θέλει πολύ να δουλέψει μαζί της μετά το τέλος του reality show. Αυτό φυσικά δημιούργησε κάποιες αντιδράσεις, ιδίως από τις haters του σπιτιού. Μάλιστα στις δηλώσεις των κοριτσιών μετά την αποχώρηση ακούστηκε και η εξής ατάκα: « Δεν ξέρω αν αξίζει η Ίλντα να φωτογραφηθεί δίπλα στην Καγιά. Δεν ξέρω αν είναι τόσο top model».

Από ποια ακούστηκε όμως αυτή η δήλωση; Η νικήτρια της δοκιμασίας Άννα Χατζή μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, δεν δήλωσε στεναχωρημένη για την αποχώρηση της Ελευθερίας, τουναντίον μάλιστα, ενώ σχετικά με τη δήλωση της Καγιά για την Ίλντα Κρόνι, εκείνη δεν συμφώνησε.

Εμείς πάλι γιατί έχουμε την εντύπωση ότι ζήλεψε λιγάκι που το είπε αυτό η Βίκυ Καγιά για την Ίλντα και όχι για την ίδια;