Είναι αυτή η απόδειξη πως η Ελευθερία θα μπει και πάλι στο σπίτι του Greece’s Next Top Model;

Είναι αυτή η απόδειξη πως η Ελευθερία θα μπει και πάλι στο σπίτι του Greece’s Next Top Model;

Εμείς το θεωρούμε μία πολύ σημαντική πιθανότητα πάντως

Το golden pass αποχώρησε εχθές από το σπίτι του Greece’s Next Top Model, αφού μετά το ντισαβαντάζ της Κάτιας, δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα στη χθεσινή δοκιμασία. Τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν ήταν ανάμεικτα, με αυτά της συγκίνησης και των δακρύων να κυριαρχούν.

Ωστόσο θεωρούμε πως αυτό είναι κάτι προσωρινό, αφού έχουμε βάσιμες υποψίες, πως η Ελευθερία θα επιστρέψει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model στα επόμενα επεισόδια. Από την αρχή του reality μοντέλων, είχε κυκλοφορήσει και μια είδηση που ήθελε τρία κορίτσια να επιστρέφουν και πάλι στο σπίτι μετά την αποχώρησή τους.

Ο λόγος για την Πόπη Γαλετσά, την Εμμανουέλα Μαρία Μάινα (που αποχωρεί σήμερα), αλλά και την Ελευθερία Καρναβά που έφυγε χθες. Τι έχει συμβεί όμως και πιστεύουμε πως πράγματι θα επιστρέψει; Όπως συμβαίνει μετά από κάθε αποχώρηση, η κοπέλα που φεύγει ανανεώνει το Instagram account της και ανεβάζει κάποια φωτογραφία ή διάφορα stories από fans.

Το γεγονός πως η Ελευθερία δεν έχει κάνει κάποιου είδους post στο Instagram account της, μας κάνει να πιστεύουμε πως πράγματι επιστρέφει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Και αν γίνει αυτό το σίγουρο είναι μόνο ένα, πως οι FF δεν θα ενθουσιαστούν με την επιστροφή αυτή.