Dancing With The Stars: Ποιες εμφανίσεις μας στοιχειώνουν ακόμα στυλιστικά

Dancing With The Stars: Ποιες εμφανίσεις μας στοιχειώνουν ακόμα στυλιστικά

Όσο καλά και αν χόρεψαν, τα ρούχα έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον πιο λάθος τρόπο.

Το "Dancing with the Stars" άφησε το στίγμα του και κέρδισε τηλεθέαση με πολλά πικάντικα και ενίοτε καυστικά σχόλια. Ξεχωρίσαμε τις λιγότερο chic εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε!

dancing_485-1

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέκαμψε μέσω του DWTS και, μπορεί να χόρευε κάθε χορό με τον αργόσυρτο ρυθμό του ζεϊμπέκικου, συγκέντρωσε όμως και αυτός τους φανς του. Σε αυτή την εμφάνιση τo δερμάτινο kitch γιλέκο του αφαιρεί πολύ από το παράστημα και τη γοητεία του. Cowboy, rockabilly ή απλά μια ρέπλικα από 80ς βιντεοταινία.

dancing_live_11

Η Μαριέττα Χρουσαλά προσπάθησε να αποδείξει ότι χορεύει καλά αλλά ο κόσμος την ξέβρασε νωρίς. Αν και έκανε μερικές ωραίες εμφανίσεις, η συγκεκριμένη (με το ένα glitter μπούστο σε κοινή θέα και το Χαβανέζικο λουλούδι στο κεφάλι) μοιαζει τουλάχιστον κακόγουστη. Λεπτομέρεια: το animal print κρεβάτι κάνει το σύνολο ακόμα πιο cheap!

IMG_0516

Η Νίκη Ξάνθου πέρασε και δεν ακούμπησε στο διαγωνισμό, καθώς έφυγε πρώτη και μάλλον πέρασε αδιάφορη. Η παρουσία της στη συγκεκριμένη χορογραφία απλά έδειξε πως το παρουσιαστικό της ήθελε άλλη μεταχείριση στις χορογραφίες. Πράσινα φτερά στρουθοκαμήλου ασορτί με πράσινη γραβάτα και τα ματάκια μας πονάνε ακόμη.

live_6_297

Η Μαρία Τσουρή ήταν ίσως η πιο δύσκαμπτη από τους παίχτες. Αλλά και οι στυλιστικές επιλογές της ήταν συχνά άτυχες, κάτι στο οποίο ενδεχομένως να μη βοηθούσε και ο γυμνασμένος σωματότυπός της. Το φτηνό κιτρινόμαυρο mambo σύνολο (με τα απροσδιόριστα υφάσματα που κρέμονται στα χέρια) δεν την κολακεύει απλά καθόλου.

live_6_681

Η Ναταλία Δραγούμη μπορεί να έχει ένα εντυπωσιακό σώμα, δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο κα για τις στυλιστικές επιλογές της στο show. H συγκεκριμένη είναι μακράν η χειρότερη, μιας και τα κρόσια στη γάμπα με τις υποτιθέμενες καλτσοδέτες και το wet look στα μαλλιά την απομακρύνουν κατά πολύ από το sexy look στο οποίο στόχευε.