Η μαμά της Meghan Markle έκανε κάτι που μας άφησε όλους άφωνους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μαμά της Meghan Markle έκανε κάτι που μας άφησε όλους άφωνους

Η κίνηση που δεν περίμενες

Κι εκεί που «σερφάρεις» στο διαδίκτυο βλέπεις την απρόσμενη κίνηση της μαμάς της Meghan Markle και δεν αναρωτιέσαι πια από που έχει πάρει η δούκισσα του Sussex αυτόν τον ευγενικό χαρακτήρα και αυτή τη γλυκύτητα. Η Doria Ragland έκανε κάτι που μας συγκίνησε και μας εντυπωσίασε ταυτόχρονα. Η γιαγιά του Archie Harrison είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αυτό φάνηκε από την χειρονομία της αυτή.

Όπως θα γνωρίζεις αν ενημερώνεσαι διαρκώς, η California αντιμετωπίζει κάποιες πολύ επικίνδυνες πυρκαγιές και έχει σημάνει συναγερμός άμεσης ανάγκης. Η μαμά της Meghan, Doria, στέκεται δίπλα στους πληγέντες και βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να δίνει κουβέρτες σε ανθρώπους που τα σπίτια τους καταστράφηκαν από την πυρκαγιά ή που απλά υπέστησαν ζημιές.

Το Diez Minutos μετέδωσε την είδηση, δείχνοντας τις φωτογραφίες της Doria, ενώ το account Meghan_harry_news ανέβασε επίσης την ίδια είδηση με τις φωτό της μαμάς της δούκισσας του Sussex. Σύμφωνα με το Diez Minutos, η Doria αυτές τις μέρες επέδειξε τον πιο ανθρώπινο και υποστηρικτικό εαυτό της. «Η γυναίκα, κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν δίστασε να βοηθήσει τους πληγέντες που υποφέρουν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στο Los Angeles, και που έχουν προκαλέσει απώλειες χιλιάδων δολαρίων στους κατοίκους της πόλης.

Σε μια εκπληκτική εικόνα για τη μητέρα μιας δούκισσας της Αγγλίας, η Doria δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να βοηθήσει στη συλλογή κουβερτών και ζεστών ρούχων για όλους τους πληγέντες».

Δες τις φωτογραφίες της Doria στη gallery που ακολουθεί.

Photo credits: meghan_harry_news