Να ένα φυσιολογικό κορμί: Η star ποζάρει μόνο με το εσώρουχό της και μας κόβει την ανάσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Να ένα φυσιολογικό κορμί: Η star ποζάρει μόνο με το εσώρουχό της και μας κόβει την ανάσα

Γιατί μπορεί!

Σε άλλο level πήγε το sexiness η 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφία, στην οποία φορούσε μόνο το εσώρουχο της. Τώρα βέβαια θα φαντάζεσαι πως μας δείχνει ότι είναι topless, όμως όχι κάνεις λάθος μεγάλο. Η star μας δείχνει το σώμα της από το στήθος και κάτω, ωστόσο ένα σοκ το πάθαμε.

Οκ, δεν είναι μοντέλο της Victoria’s Secret, όμως το κορμί της είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Με τις καμπύλες και τους ζουμερούς γλουτούς, η Jessie J ξετρέλανε το Instagram κι εμάς μαζί. Η μελαχρινή καλλονή και σύντροφος του Channing Tatum, συνόδευσε την φωτογραφία της με ένα πολύ inspiring κείμενο, στο οποίο αναφερόταν κατά κύριο λόγο στο πόσο αγαπάει το σώμα της όπως ακριβώς είναι. Με τις ατέλειες του ή χωρίς αυτές.

Και η Jessie J πραγματικά έχει ένα κορμί καλύτερο και από μοντέλο θα λέγαμε. Μπορεί να μην είναι αυτό το καλλίγραμμο με τους γραμμωμένους κοιλιακούς και τετρακέφαλους, είναι όμως ένα φυσιολογικό κορμί που θα ζήλευε ενδεχομένως ακόμη και μοντέλο. Από εμάς πάντως έχει ένα μεγάλο like. Είναι κορμάρα και είναι και sexy και το δείχνει με όποιον τρόπο μπορεί.