Ο έρωτας του πρίγκιπα Αλβέρτου για την πριγκίπισσα Charlene δεν κρύβεται σε αυτές τις φωτογραφίες

Πατούλια Κατερίνα
Ο έρωτας του πρίγκιπα Αλβέρτου για την πριγκίπισσα Charlene δεν κρύβεται σε αυτές τις φωτογραφίες

Αλήθεια έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα παιδιά τους

Μόλις χθες (19 Νοεμβρίου) το Μονακό και η βασιλική οικογένειά του γιόρτασαν την εθνική τους ημέρα. Έλα όμως που με τόσους γάμους και τόσα νέα μωρά, το μπαλκόνι του Παλατιού ήταν πλήρες και όλοι έδειχναν κομματάκι στριμωγμένοι, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος σχολίασε σχετικά πως πρέπει να φτιαχτούν κι άλλα μπαλκόνια για να χωρέσουν τα νέα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έκανε τόσο δημοφιλή στο παρελθόν η Grace Kelly, η οποία τιμήθηκε επίσης με αφορμή τα 90 χρόνια από την γέννησή της Αμερικανίδας ηθοποιού που έγινε πριγκίπισσα.

Αυτό που ξεχώρισε φέτος, ήταν ο έρωτας που φάνηκε να υπάρχει ακόμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Αλβέρτο και την αγαπημένη του Charlene, ο γάμος των οποίων είχε χαρακτηριστεί κόλπο για τα μίντια και ο Τύπος είχε σπεύσει να δώσει στην Charlene τον τίτλο της θλιμμένης πριγκίπισσας.



Τελικά, τα βλέμματα, τα χαμόγελα και η αγκαλιά του Αλβέρτου με την μητέρα των παιδιών του, έκλεισε πολλά στόματα.

Φέτος, άλλωστε, την παράσταση έκλεψαν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού που έχουν γίνει τεσσάρων ετών. Μιλάμε φυσικά για τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella. Δες όλες τις φωτογραφίες της γιορτής παρακάτω