Έχεις δει πώς είναι σήμερα η Ruslana, 16 χρόνια σχεδόν μετα τη νίκη της στη Eurovision;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει πώς είναι σήμερα η Ruslana, 16 χρόνια σχεδόν μετα τη νίκη της στη Eurovision;

Γιατί πιστεύουμε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου;

Το 2004 μπορεί να το έχεις συνδυάσει με πολλά σημαντικά γεγονότα για τη χώρα μας, όπως το Euro, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά και με το Shake It του Σάκη Ρουβά, που ήταν το hit της χρονιάς, υπάρχει όμως και κάτι άλλο που σημάδεψε τη χρονιά αυτή. Και αυτό δεν ήταν άλλο από την εμφάνιση της Ruslana στη Eurovision, αλλά και τη νίκη της με το Wild Dances. Υπήρχε άραγε άνθρωπος που δεν χόρεψε το ακαταλαβίστικο κατά τα άλλα τραγούδι της εκείνη την χρονιά; Μάλλον όχι.

Η Ruslana είναι σήμερα 46 ετών και ειλικρινά θεωρούμε πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Είναι ακόμη το ίδιο όμορφη και το ίδιο κορμάρα όπως το 2004 που τη γνώρισες για πρώτη φορά. Εμείς ψάξαμε λίγο και τη βρήκαμε στο Instagram και στη gallery που ακολουθεί θα δεις ακριβώς πώς είναι σήμερα. Δεν θα δυσκολευτείς πολύ να την αναγνωρίσεις πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετέχει στο Eurovision Gala που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης στην Ολλανδία, όπου θα συμμετέχουν όλοι οι νικητές των διαγωνισμών των τελευταίων χρόνων.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.