Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt και κανείς δεν το είχε καταλάβει ως τώρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt και κανείς δεν το είχε καταλάβει ως τώρα

Και είναι πολλές οι φορές που έχουν απαθανατιστεί μαζί

Ο Brad Pitt φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει τη ζωή του μετά τον χωρισμό του με την Angelina Jolie, και εδώ και λίγους μήνες έχει μια καινούργια γυναίκα στη ζωή του. Πολλές φορές μετά τον χωρισμό του έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, όμως εδώ μάλλον αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ο Brad Pitt και η Alia Shawkat εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά στις 21 Σεπτέμβρη, στα εγκαίνια του show «A Play is a Poem» στο Los Angeles. Είχαν απαθανατιστεί να φεύγουν μαζί από τον χώρο της εκδήλωσης, όμως κανείς δεν είχε καταλάβει πως είναι αυτή στις φωτογραφίες μέχρι τώρα. Οι δύο ηθοποιοί είχαν απαθανατιστεί ξανά μαζί στις 24 Οκτώβρη, στην παράσταση του Mike Birbiglia και πόζαραν μαζί του στο backstage για μία σέλφι, που θα δεις στη gallery παρακάτω.

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Βrad και η Alia πήγαν μαζί σε μία έκθεση (16 Νοεμβρίου) και φυσικά συνέχισαν το βράδυ για φαγητό μαζί, χαρίζοντάς μας ακόμη μια φωτογραφία. Απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους είναι αρκετά δεμένοι, και σίγουρα τους ενώνει κάτι περισσότερο από μία φιλία. Και αυτό θα φανεί και στην πορεία, όλο και σε κάποιο τρυφερό τετ-α-τετ θα απαθανατιστούν.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.