Θύμα hacker παίκτρια του Greece’s Next Top Model

Θύμα hacker παίκτρια του Greece’s Next Top Model

Σε ποια κοπέλα συνέβη αυτό;

Κι εκεί που νομίζαμε πως φέτος δεν θα έχουμε κάποιο κρούσμα hacking, να που κυκλοφόρησε είδηση πως το Instagram account γνωστής παίκτριας του Greece’s Next Top Model, είναι υπό τον έλεγχο των hackers. Μπορεί η κοπέλα αυτή να αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, εμείς όμως την είχαμε για ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί, τόσο για την δεκάδα, όσο και για την πεντάδα.

Η Σπυρούλα Κάιζερ όμως αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το σπίτι του Greece’s Next Top Model ακυρώνοντας όλα τα πιστεύω μας. Και πριν καλά καλά συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την έξοδό της, η μελαχρινή καλλονή έπεσε θύμα hacking, με το Instagram account της να μην είναι πλέον στην κατοχή της.

Η Νίνα Τζιβανίδου έκανε ένα story πριν από μερικές ώρες στο δικό της Instagram, βάζοντας μία φωτογραφία του account της Σπυρούλας, αποκαλύπτοντας πως της το έχουν χακάρει. Δεν είναι η πρώτη φροά αυτή που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της showbiz βέβαια, οπότε ξέραμε πως θα βρει τη λύση στο πρόβλημά της άμεσα. Και έτσι έγινε.

Η Σπυρούλα με τη βοήθεοα της αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατόρθωσε να πάρει πίσω το account της, και εννοείται έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τη βοήθησαν σε αυτό.



Μπες στη gallery να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε η Νίνα στο account της.