Chicago-Psalm West: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι ίδιοι η Kim Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Chicago-Psalm West: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι ίδιοι η Kim Kardashian

Πραγματικά της μοιάζουν πολύ

Η Kim Kardashian ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram account της, και πάντα δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας όταν τα βλέπουμε. Η Chicago είναι η αγαπημένη μας, όμως αυτή η φωτογραφία της με τον μικρό αδερφό της Psalm είναι πραγματικά ότι πιο γλυκό είδαμε σήμερα.

Ξέρουμε πως η reality star πάντα ανεβάζει φωτογραφίες τους στις πιο αξιολάτρευτες και τρυφερές στιγμές, και γι’ αυτό δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε αυτή της την ανάρτηση. Η Kim χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να μας δείξει ένα γλυκό στιγμιότυπο από τα δύο μικρότερα παιδιά της, και το like είναι φυσικά μονόδρομος.

Η Chicago είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα και ακουμπάει στην κοιλίτσα του μικρού Psalm, ο οποίος στέκεται ανάσκελα στη φωτό αυτή. Και τα δύο μικράκια είναι απίστευτα χαριτωμένα, σε σημείο που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Και αφού τα κοιτάζουμε και τα ξανακοιτάζουμε, παρατηρούμε πως και τα δύο είναι ολόιδια η Kim Kardashian, και δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό.

Φυσικά τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή στη φωτό αυτή με την αδερφή της Khloe, αλλά και τη μητέρα της, Kris Jenner να αφήνουν το πιο γλυκό και τρυφερό σχόλιο.

Δες τη φωτό τους στη gallery και πες μας, δεν είναι ίδια η μαμά τους;