GNTM 2 αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια έφυγε και το κοινό δηλώνει πιο «δικαιωμένο» από ποτέ

GNTM 2 αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια έφυγε και το κοινό δηλώνει πιο «δικαιωμένο» από ποτέ

Το σπίτι του GNTM 2 μετρά μία ακόμη αποχώρηση που θα συζητηθεί. 

Δευτέρα σήμερα (τι και αν ξημερώνει ήδη Τρίτη) και για ακόμη ένα βράδυ έκατσες στον καναπέ σου αναπαυτικά για να μη χάσεις ούτε ένα λεπτό από το νέο επεισόδιο του GNTM 2. Τα κορίτσια στο σπίτι όλο και λιγοστεύουν και στις 19 Δεκέμβρη θα μάθουμε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 2.

Βλέπεις η παίκτρια που αποχώρησε σήμερα είχε αρκετούς haters οπότε και η εξέλιξη αυτή στο GNTM 2 μόνο χαμόγελο θα έφερνε στα χείλη τους. Οι fans βέβαια των FF προσπαθούν ακόμη να συνέλθουν.

asimina

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ.



Οι πόζες στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου μόνο με εσώρουχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκολεύτηκαν ακόμα και κορίτσια, τα οποία έχουν εκθειαστεί για τον επαγγελματισμό τους. H Άννα χρησιμοποίησε το ντεσαβαντάζ που είχε δικαίωμα να δώσει, στην Άννα, η οποία έπρεπε να φωτογραφηθεί με το μοντέλο Αδάμ, γυρισμένο πλάτη.



Nικήτρια της διαδικασίας αποχώρησης ήταν η Άννα που έκανε το ντεσαβαντάζ, πραγματικό αβαντάζ.



Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, με τον Leon, το μοντέλο που συνεργάστηκε και με τα 11 μοντέλα στο concept «Αδάμ & Εύα», να λέει πως ήταν η καλύτερή του συνεργάτιδα.

Ποια κοπέλα δεν είχε το κλικ και δεν κέρδισε μια θέση στον παράδεισο του GNTM;