Charlize Theron: Η κούκλα ηθοποιός απομυθοποιεί τον εαυτό της με μία φωτό στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Charlize Theron: Η κούκλα ηθοποιός απομυθοποιεί τον εαυτό της με μία φωτό στο Instagram

Την οποία και πρέπει να δεις

Η Charlize Theron είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy γυναίκες του Hollywood, και όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει ακόμη περισσότερο. Η ηθοποιός κάνει συνεχώς αλλαγές στην εμφάνισή της, και ομολογούμε πως πάντα ό,τι και να κάνει είναι μια κούκλα. Είναι άλλωστε αποδεδειγμένο πως ο χρόνος περνάει από δίπλα της και δεν την ακουμπάει.

Η 44χρονη ηθοποιός βέβαια, αποφάσισε να απομυθοποιήσει τον εαυτό της και την εικόνα που έχουμε για εκείνη, ανεβάζοντας στο Instagram account της μία φωτογραφία στην οποία μας έδειξε πως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα η star. Η Charlize έχει βγάλει τη φωτό αυτή στο γυμναστήριο, με την χαρακτηριστική λεζάντα Instagram vs Reality.

Τι ακριβώς όμως έκανε η 44χρονη star; Η Charlize βρισκόταν στο γυμναστήριο κουρασμένη και καταβεβλημένη από την γυμναστική και πίσω της στο φόντο έπαιζε η διαφήμιση γνωστού αρώματος στην οποία πρωταγωνιστεί, και στην οποία είναι καρακουκλάρα. Και εκεί ακριβώς γίνεται η απομυθοποίηση.

Η διαφήμιση είναι η Charlize στο Instagram, και η φωτό στο γυμναστήριο είναι η Charlize στην αληθινή ζωή. Και θες να είμαστε ειλικρινείς; Το reality είναι πραγματικά απίστευτο, αφού ακόμη και χωρίς μακιγιάζ και κουρασμένη είναι μία κούκλα.