Θυμάσαι την Εβίτα από το Χρυσό Κουφέτο; Δες πώς είναι σήμερα

Θυμάσαι την Εβίτα από το Χρυσό Κουφέτο; Δες πώς είναι σήμερα

Θα την αναγνώριζες;

Η Τρίτη είναι αυτή ημέρα της εβδομάδας, που πολλοί αναφέρουν πως είναι η πιο βαρετή από όλες. Γι’ αυτό κι εμείς όσο περιμένεις να ολοκληρωθεί και να έρθει η Τετάρτη που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Σαββατοκύριακο, είπαμε να σου φτιάξουμε κάπως τη διάθεση με ένα κουίζ. Με ένα περίπου κουίζ βασικά, αφού πιο πολύ μοιάζει με throwback ερώτηση.

Θυμάσαι μήπως την Εβίτα από το Χρυσό Κουφέτο; Η Εβίτα ήταν εκείνο το πολύ fit κορίτσι, που περιφερόταν μέσα στο στούντιο και ανάμεσα στον κόσμο που έψαχνε το άλλο του μισό, με τα rollerblades της. Και αν το επίθετό της (Ηλιοπούλου) σου θυμίζει κάτι, είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί πράγματι είναι κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού που γνώρισες και αγάπησες μέσα από τις ελληνικές ταινίες, Ντίνου Ηλιόπουλου.

Το σώμα της ήταν πραγματικά απίστευτο και καμιά φορά που μας πιάνει αυτή η νοσταλγία και χαζεύουμε στο YouTube παλιές εκπομπές, τη βλέπουμε και αναρωτιόμαστε πόσο όμορφη και κορμάρα ήταν. Βέβαια μάθαμε πως σήμερα είναι δασκάλα pilates, οπότε καθόλου δεν αναρωτιόμαστε πως είχε αυτό το σώμα.

Έχει τύχει όμως μήπως να δεις πώς είναι σήμερα το κορίτσι με τα rollers, τις κοντές φούστες και τα κορμάκια; Η Εβίτα παραμένει μία κούκλα και φυσικά μία κορμάρα. Έχει δική στης σχολή pilates και μαθαίνει και σε άλλους, όχι μόνο πως να γίνουν fit, αλλά και πως να αποκτήσουν έναν υγιή νου.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τις φωτογραφίες της.