GNTM: Οι δηλώσεις των κοριτσιών μετά το απρόσμενο πλατό, δεν ήταν οι αναμενόμενες

GNTM: Οι δηλώσεις των κοριτσιών μετά το απρόσμενο πλατό, δεν ήταν οι αναμενόμενες

Το χθεσινό επεισόδιο δεν το περίμενε κανείς

Η λέξη απογοήτευση είναι αυτή που μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μας από το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Εκεί που περιμέναμε να φύγει η Ασημίνα, εκείνη ήταν στη σέντρα μαζί με τις Κάτια και Χαρά και τελικά δεν αποχώρησε καμία από τις τρεις, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Το Twitter είχε επίσης την ίδια ακριβώς αντίδραση για το χθεσινό αποτέλεσμα, ενώ δεν έλειψαν και τα καυτά σχόλια για τις FF. Με την ελπίδα λοιπόν να φύγει σήμερα η Άννα ή η Ασημίνα θα δεις παρακάτω τις δηλώσεις τους μετά την απρόσμενη εξέλιξη, οι οποίες μάλλον δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Ενώ θα περίμενες να δεις τις δύο FF να είναι σοκαρισμένες με ό,τι συνέβη και να επικεντρωθούν σε αυτό αφήνοντας στην άκρη τις κακίες, εκείνες φυσικά δεν το έκαναν, και εκτός από την παραδοχή για τις απαράδεκτες εικόνες, εκείνες πέταξαν για ακόμη μια φορά τις φαρμακερές ατάκες τους.

Δες παρακάτω το βίντεο και θα μάθεις επακριβώς τι είπαν. Η Χαρά Παππά πάντως, πραγματικά έδειξε σοκαρισμένη και στεναχωρημένη με ό,τι συνέβη.