Τι ακριβώς έκανε ο Justin Timberlake μετά το σκάνδαλο απιστίας με νεαρή συνάδελφό του

Πατούλια Κατερίνα
Τι ακριβώς έκανε ο Justin Timberlake μετά το σκάνδαλο απιστίας με νεαρή συνάδελφό του

Η επόμενη μέρα του σκανδάλου, βρήκε τον Timberlake κάπως έτσι

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το λες και ένα από τα πιο δύσκολα στην κοινή ζωή του Justin Timberlake και της Jessica Biel.

Το σκάνδαλο με την συνάδελφο του Justin, Alisha Wainwright και τις τρυφερές στιγμές τους σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης καλά κρατεί και η μόνη που έχει δώσει επίσημη απάντηση είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Το ζευγάρι έχει αποφύγει να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση και μόλις χθες η Biel έκανε την πρώτη της έξοδο από το σπίτι φορώντας την βέρα της.

Πάντως, πηγή από το περιβάλλον του Timberlake αναφέρει πως το ζευγάρι έχει μιλήσει για το συμβάν και κοροϊδεύουν την όλη κατάσταση. Ο Justin θέλει να είναι σίγουρος πως αν κάτι έχει ενοχλήσει την σύζυγό του, θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει την κατάσταση.



«Η αλήθεια είναι πως ο Justin είχε πιει πολύ και παραφέρθηκε αλλά το ζευγάρι θέλει να προχωρήσει. Ο γάμος τους θα επιβιώσει αλλά εκείνος νιώθει ενοχές και θέλει να επανορθώσει», τονίζει πηγή και συνεχίζει:

«Η Βiel αντιμετώπισε την κατάσταση πολύ καλά και εκείνος ξέρει πόσο τυχερός είναι. Της εξήγησε όμως πως δεν συνέβη τίποτα και ήταν απλά μια παρέα συναδέλφων που βγήκαν όλοι μαζί».



Πηγή του E!News από την άλλη αναφέρει πως δεν συνέβη απολύτως τίποτα και απλά ήταν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του πρώην κατάδικου Eddie Palmer. Όσο για τον Timberlake ο φακός τον συνέλαβε στα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Ορλεάνη με την Alisha Wainwright να είναι στο κάδρο των φωτογραφιών. Εκείνος φαίνεται πολύ σοβαρός κι εκείνη απλά χαλαρή. Στο Instagram όμως της νεαρής πέτρας του σκανδάλου γίνεται πανικός από σχόλια μίσους. Δες την παρακάτω gallery.