Στα 52 της η διάσημη ηθοποιός φοράει κολάν και το σώμα της είναι απίστευτο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στα 52 της η διάσημη ηθοποιός φοράει κολάν και το σώμα της είναι απίστευτο

Μα είναι δυνατόν;

Η 52χρονη ηθοποιός βγήκε μία βόλτα στο κέντρο της Αυστραλίας όπου και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, κι έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμα της. Ο λόγος είναι απλός βέβαια, και σίγουρα μπορείς να τον μαντέψεις κι εσύ. Η πασίγνωστη ηθοποιός μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, όμως το σώμα της δείχνει σα να είναι τουλάχιστον 30.

Η Pamela Anderson που έγινε γνωστή και αποθεώθηκε από το Bay Watch, έκανε μια εμφάνιση, στην οποία πραγματικά μείναμε άφωνες. Η ξανθιά ηθοποιός μοιάζει σα να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της, και πραγματικά το κορμί της δεν υπάρχει. Η 52χρονη φόρεσε ένα κολάν και ένα λευκό σχεδόν διάφανο μπλουζάκι και έκανε τη βόλτα της στο κέντρο της Αυστραλίας, με τον φακό να μην ξεκολλάει από πάνω της.

Αλήθεια τώρα όταν βλέπεις τη φωτό της, πιστεύεις πως αυτή η γυναίκα είναι 52 ετών; Γιατί εμείς δεν μπορούμε με τίποτα να δεχτούμε αυτό το άψογο κορμί ανήκει σε μία 52χρονη. Η Pamela έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και με την υγεία της, και γι’ αυτό χαιρόμαστε που τη βλέπουμε έτσι όμορφη, ανανεωμένη και χαρούμενη.

Το κορμί της μας στιγμάτισε ομολογουμένως, όμως θα «χτυπηθούμε» για λίγο στο γυμναστήριο και θα το ξεπεράσουμε. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.



Με πληροφορίες από το HollywoodLife