Έξαλλη η Μαρία Σολωμού! Το ατελείωτο τρολάρισμα στο Instagram

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού! Το ατελείωτο τρολάρισμα στο Instagram

Αν δεις τα βίντεο της Σολωμού στο Instagram, θα ξεκαρδιστείς.

Η Μαρία Σολωμού είναι γνωστή για το τεράστιο χιούμορ της και τις έξυπνες ατάκες που με τόση ευκολία εμπνέεται κάθε φορά που μιλάει. Τον τελευταίο καιρό, βρισκόταν συνεχώς στην επικαιρότητα λόγω της σχέσης της με τον Πάνο Μουζουράκη, ένα ζευγάρι που το κοινό λάτρευε να βλέπει. Οι δυο τους έχουν πια χωρίσει, όμως, τα προσωπικά τους δεν είναι σε καμία περίπτωση το μοναδικό πράγμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Τη Δευτέρα, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από stories, στα οποία χρησιμοποιεί ένα ξεκαρδιστικό φίλτρο κι αφού εύχεται χρόνια πολλά στις Κατερίνες, τους λέει ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους. Φυσικά, όλο αυτό το έκανε αστειευόμενη, στα πλαίσια προώθησης της πρεμιέρας της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί.



«Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται. Είναι της Αγίας Κατερίνης. Κατερίνες, χρόνια πολλά αφενός, αφετέρου έχω πρεμιέρα, οπότε δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις γιορτές σας»




«Δεν ξέρω αν με βλέπετε σαν την τρελή, αλλά έτσι είμαι ακριβώς. Τρελή. Και λίγα λέω. Κάπως πιο μαζεμένη φέτος. Δε θα πεθάνω»