Αυτό είναι το «μυστικό» που κρύβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτό είναι το «μυστικό» που κρύβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορείς να μαντέψεις;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις αγαπημένες μας celebrities στην ελληνική showbiz και αυτό είναι κάτι που δεν ακούς πρώτη φορά από εμάς. Ξέρουμε, και έχουμε μάθει πολλά πράγματα για την κριτή του Greece’s Next Model, ενώ πλέον έχει γίνει γνωστή η σχέση της με τον SNIK και φαίνεται ολοκάθαρα πως είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν γνώριζες για την Ηλιάνα, και μάλλον δεν το είχες παρατηρήσει και ποτέ.

Όπως θα έχεις καταλάβει και από τις οντισιόν του GNTM υπάρχει μια μικρή κόντρα ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα σε ό,τι έχει να κάνει με τα τατουάζ. Η Βίκυ είναι κατηγορηματική ως προς αυτά, ενώ η Ηλιάνα είναι πάντα πιο διαλλακτική; Έχεις μήπως αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό;

Η Ηλιάνα έχει κι εκείνη τατουάζ, οπότε δεν βρίσκει τίποτα κακό στο να έχει μια κοπέλα κι ένα επίδοξο μοντέλο τατουάζ, το οποίο μπορεί να καλυφθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κάποιο tribal σχέδιο ή σε κάποια τίγρη, όμως τα μικρά και διακριτικά τατουάζ εύκολα τα καλύπτεις. Όπως ακριβώς κάνει και η Ηλιάνα και γι’ αυτό δεν το έχεις παρατηρήσει τόσο καιρό.

Στο εσωτερικό του αριστερού της χεριού, λίγο πιο πάνω από τον καρπό, βρίσκεται το τατού της Ηλιάνας, το οποίο πάντα φροντίζει να καλύπτει είτε με κάποιο ρούχο, είτε με τη στάση του σώματός της, είτε στις πιο δύσκολες περιπτώσεις με τη βοήθεια του photoshop. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις φωτογραφίες από το Instagram account της στις οποίες είναι εμφανές, προτού λάβει μέρος ως κριτής του GNTM.